Уважаеми потребители,

               В своят бит всеки от нас има нужда не от един, а от няколко стенни часовника, защото няма нищо по-удобно от това да се информираш за точния час от най-близкия часовник където и да се намираш. За щастие днес изборът на стенен часовник е много облекчен и въпрос на предпочитание е покупката  му да се направи чрез реален или онлайн магазин.

            ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

            Съществуват следните основни групи часовници, които се предлагат на пазара:

  1.   От известни и реномирани световни марки. Техният ценови диапазон е голям – от много скъпи и луксозни продукти, (с различни екстри, като показване на  часът на аналогов циферблат и на дигитален дисплей, имат автоматично сверяване чрез радиовълни, имат вградени различни уреди – барометър, термометър и др.), до такива с по-достъпни цени. Като цяло  часовниците от тази група са  с по-високи цени поради посланието на марката, предполагаща по-високо качество. И това наистина е така, ако са оригинални, което се доказва чрез съответния сертификат.

  2.   От по-неизвестни производители, но качествени и на достъпни цени часовници. Те обикновено са конструирани да показват само времето на аналогов циферблат и са окомплектовани със стандартен и точен кварцов механизъм.  При тях цената се определя главно от материала, който е използван и от сложността на дизайна. Тези часовници задоволяват най-широките потребности на клиентите и са много надеждни и лесни за употреба.
    Тук също важи уговорката, че трябва да са с доказан произход, и да са придружени от задължителния комплект Търговски документи (Гаранционна карта със срок на търговската гаранция не по-малък от 2 години, Инструкция за експлоатация, фискална касова бележка и фактура) издадени от производителя.

  3.   От неизвестни или фалшиви марки. Тези продукти идват предимно от Китай и се продават на килограм. Основните материали при тях са пластмаса и хартия и възможно най-евтин механизъм, поради което и цената им е много ниска. Техният брой на пазара е най-голям и могат да се намерят във всякакъв род магазини и сергии.

            Часовниците, които нашата фирма произвежда са от сегмента на втората група и се отличават с изчистен и модерен дизайн, изискан стил, точност и достъпна цена.

Всичко това е постигнато чрез използването на:

      ♦       Луксозен и скъп материал – неръждаема шлифована благородна стoмана със сребрист цвят, от която се правят съвременните кухненски уреди (фурни, аспиратори, хладилници и пр.);

      ♦       Опростена и надеждна конструкция – часовникът изцяло е направен от благородна стомана и в него няма вложени евтини материали като пластмаса, хартия и стъкло. Той има цялостен открит корпус-циферблат с прецизни лазерно изрязани цифри, отвори и орнаменти на дизайна;

      ♦      Часовникът има стандартен и точен кварцов механизъм задвижващ старателно подбрани по форма стрелки за час, минута и секунда. Всеки модел може да бъде оборудван с два вида механизми – със стъпково движение или с плавно движение;

      ♦     В окомплектовката на часовника е включена оригинална маркова алкална батерия за захранването на механизма, която осигурява стабилна енергия за по-дълъг период, както и подходящи дюбел и винт за монтажа му;

      ♦      Транспортирането и пренасянето на часовника е обезопасено чрез надеждна и елегантна опаковка.

 

          ПРИ СЕРИЙНИ ПОРЪЧКИ има възможност за допълнителна платена услуга – ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ
на фирмено лого или поздравителен текст върху циферблата на часовника с впечатляващо
качество. В зависимост от големината на предоставения от Вас векторен файл, цената на тази
услуга е от 8 до 28 лв. с ДДС за 1 бр.

 

      Визията на нашите часовници е в унисон с обстановката във всяко помещение, където винаги има елементи от обзавеждането с характерния сребрист цвят – дръжки на мебели, осветителни тела, различни елементи от дизайна на кухненските уреди, музикални уредби, телевизори, компютри,  и пр., затова са добре приети от всички категории потребители. Освен това те са прекрасно допълнение за всяка търговска колекция от часовници в магазините.

 

Разгледайте някои от нашите модели: