Уважаеми търговци,

            Ако сте се запознали вече с нашите продукти и са предизвикали Вашият интерес, не се колебайте да влезете във връзка с нас за да започнем нашето търговско сътрудничество при реализацията им. Ние смятаме, че мястото където най-успешно биха се продавали нашите часовници е всеки старателно поддържан търговски обект където е отделено място и за този артикул, чиито собственик е оценил качествата на продукта и знае как да го предложи на своите клиенти.

            Даваме си сметка, че пазарът е залят от предложения на стенни часовници, но не се притесняваме от този факт, защото нашите продукти се различават от преобладаващата масова  група на евтините и кичозни часовници, произведени от нискокачествени материали – пластмаса и хартия. Разбираме, че в условията на финансово-икономическа криза определящият фактор за покупката е ниската цена, но ние знаем, че стоки с много ниски цени са винаги с ниско качество. Не случайно англичаните казват: „Не съм толкова богат, за да купувам евтина стока.” Това знаят и много потребители с възможности да си закупят по-качествена стока, за които с удоволствие и отговорност предлагаме нашите часовници.

Часовниците ни се отличават с изчистен и модерен дизайн, изискан стил постигнат от използвания скъп и луксозен материал – благородна стомана, точност и достъпна цена. Визията им е в унисон с обстановката във всяко помещение, където винаги има елементи от обзавеждането с характерния сребрист цвят – дръжки на мебели, осветителни тела, различни елементи от дизайна на кухненски уреди, музикални уредби, компютри, телевизори и пр., затова са добре приети от всички категории потребители. Освен това те са прекрасно допълнение за всяка търговска колекция на часовници в магазините.

Всеки часовник  е етикетиран и в опаковката му се намира задължителната търговска документация (Инструкция за експлоатация, Гаранционна карта и Техническо описание на продукта). Наличието им, е определящо при избора на продукта от клиента и осигурява спокойствие и сигурност на търговеца при проверки на контролните органи на пазара.

Доставката по направена поръчка се извършва чрез куриерска фирма с наложен платеж, като стоката се придружава от оригинална фактура.

           Гарантираната отстъпка за търговци е 1/3 от обявената крайна продажна цена с ДДС на съответния модел за всеки закупен часовник. Например: часовник с крайна цена 39 лв, може да закупите за 26 лв.


От направеното задълбочено проучване на пазара и от извършените контролни продажби  направихме следните изводи, с които Ви препоръчваме (но не е задължително) да се съобразите при вашата работа:

  1. Надценка между 25-30% формира оптимална цена за този тип часовници и осигурява добри продажби.    

  2. Изложените часовници в магазина се открояват по-добре и лесно се забелязват от клиентите, когато са поставени на специално проектираното за целта елегантно табло с черна основа и сребърна рамка (което виждате в сайта). Това табло  можем да Ви предоставим на преференциални цени от 40 вместо от 60 лв с ДДС.

ТЪРГОВСКИ ДОКУМЕНТИ (ГАРАНЦИОННА КАРТА, ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКО ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА)