ДОСТАВКА

ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ДОСТАВКАТА

Доставката на поръчаните часовници се извършва от куриерска фирма. Към момента  най-често ползваме фирма ЕКОНТ, която има има най-голяма мрежа от офиси на територията на България и осигурява оптимално съотношение цена-качество на извършваната услуга. Не е проблем да възложим изпълнението на Вашата доставка на предпочитана от Вас куриерска фирма.

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

Пратката се доставя на клиента в срок от 1 до 2 работни дни след предаването и на куриера.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

Куриерската услуга се заплаща от Вас на цена по действащия ценоразпис на съответната фирма. Ние не влияем върху нея, но трябва да знаете, че пратка за Вас до офис на куриера е по-евтина от пратка до Ваш адрес, където живеете или работите.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

Часовниците могат да бъдат доставени по следните два начина:

  1. До посочен от Вас адрес, където живеете или работите. При този начин в рамките на работния ден на адреса трябва да присъства получателя или упълномощено от него лице. Ако куриерът достави пратката и на адреса няма кой да я приеме, той оставя съобщение с телефон за връзка с него и уговаряне на повторна доставка. Този начин е удобен за клиенти, които са възпрепятствани да напускат дома и офиса си, но е по-скъп и затова препоръчваме втория.
  2. До поискване в най-близкия до Вас офис на куриерската фирма във вашето населено място. Този начин е по-евтин и можете да получите пратката в удобно за Вас време, без да се притеснявате кога ще мине куриера.

ПРИЕМАНЕ И ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВЕНАТА ПРАТКА

За да завърши коректно процеса на изпълнение на Вашата заявка е необходимо извършването на следните действия:

  1. При получаването на пратката от куриера я отворете пред него. Това е необходимо поради следните причини:

А. За да направите оглед на часовника дали съответства на Вашата поръчка;

Б. За да проверите дали при транспорта не е настъпило някакво увреждане. В случай на такова, трябва да изискате от куриера съставянето на Протокол за увредена пратка, чрез който се задейства направената застраховка на продукта и отговорността се поема от куриерската фирма.

  1. Проверете съдържанието на опаковката, което включва:

А. Часовник – 1 бр.

Б. Маркова алкална батерия тип АА – 1 бр.

В. Монтажен винт и дюбел – 1 к-т.

Г. Търговски  документи (Гаранционна карта, Инструкция за експлоатация, Декларация за ЕО

съответствие)   – 1 к-т.

Д. Фактура, ако при заявката сте я поискали.

  1. Ако съдържанието на пратката съответства на Вашата поръчка заплатете:

А. Цената на часовника, която съоттветства на обявените в сайта цени за всеки модел, която е   крайна и включва ДДС. За това плащане в опаковката на часовника ще намерите фактура, ако сте я поръчали.

Б. Цената на куриерската услуга. За нея куриерът Ви издава съответен документ.